Dupa o serie de postere prezentad personajele principale (se pare ca a devenit o moda dupa ce am vazut Stapanul Inelelor de la Amazon lansand aceeasi idee), HBO a lansat un nou trailer pentru spinoff -ul Game of Thrones numit magnific “House of the Dragon” – “Casa Dragonului” , care prezinta ascensiunea si caderea puternicei familii Targaryen.

Dragi mitologi, mai e un pic! Dupa fix 3 ani de asteptare de la ultimul episod Game of Thrones! Din care 2 au fost de pandemie! Vine Casa Dragonului – House of the Dragon! Pe 27 iulie inteleg ca e marea premiera la Los Angeles! Pe 21 august, adica duminica, apare si la noi in premiera pe HBO MAX. Va avea 10 episoade si se vede deja cat de epic va fi: dragoni, regi nebuni, tradari, lupte, turniruri, dragoste si iar dragoni! Cati dintre voi il asteptati?

Trailer HOUSE OF THE DRAGON: Regatul Targaryen începe în foc si sânge

Mult asteptatul serial prequel Game of Thrones va avea premiera pe 21 august la HBO MAX.

Primul teaser a fost foarte scurt si ne-a aratat doar un mic, o privire asupra personajelor principale ale serialului, dar acest trailer de peste 2 minute ne ofera si imaginea dragonilor, atat in zbor, cat si in lupta.

Setat de George Martin cu aproape 200 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones, “House of the Dragon” se va concentra asupra razboiului civil care izbucneste în casa Targaryen când regele îsi numeste fiica mostenitoare a Tronului de Fier înaintea fiului sau.

Serialul prequel gaseste dinastia Targaryen la apogeul puterii sale, cu peste 15 dragoni in mainile lor. Majoritatea imperiilor — reale si imaginare — se prabusesc de la asemenea înaltimi. În cazul Targaryen, caderea lor lenta începe aproape cu 193 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones, când regele Viserys Targaryen rupe un secol de traditie numind-o pe fiica sa, Rhaenyra, mostenitoare a Tronului de Fier, dar când Viserys mai târziu are un fiu, curtea este socata când Rhaenyra îsi pastreaza statutul de mostenitoare, iar semintele diviziunii se raspandesc în întregul tarâm.

“House of the Dragon” îi are în rolurile principale pe Paddy Considine (din “Peaky Blinders”) în rolul Regelui Viserys Targaryen, Olivia Cooke ( din “Ready Player One”) în rolul Alicent Hightower, Emma D’Arcy (din “Wanderlust”) în rolul Printesei Rhaenyra Targaryen si Matt Smith (din “Doctor Who”) în rolul Printului Daemon Targaryen.

 

Author Details
Autor si cercetator independent specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata cu studii la Universitatea din Pennsylvania, ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.
(Visited 122 times, 1 visits today)