Serialul Vikingii sezonul 7 incepe pe History pe 30 decembrie

Din 30 decembrie, HISTORY difuzeaza, în premiera, ultimele episoade din saga „Vikingii”Ultimele 10 episoade din sezonul final al serialului „Vikingii” vor fi difuzate, în premiera, la HISTORY, din 30 decembrie pâna pe 3 ianuarie, în fiecare seara, de la ora 22:05.

Saga „Vikingii”, creata si produsa Michael Hirst – laureat si nominalizat la premiile Emmy si Golden Globe, este una dintre cele mai de succes productii, apreciate atât de critica internationala, cât si de publicul din întreaga lume. Distributia din sezonul al saselea include actori cunoscuti precum Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fara-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Patrick Smith (Ubbe) si Marco Ilsø (Hvitserk).

Seria „Vikingii”  este o saga de familie, care prezinta povestile remarcabile si aventurile epice ale razboinicilor si exploratorilor scandinavi din Evul Mediu întunecat. Prima parte a celui de-al saselea si ultimul sezon, difuzata la începutul anului, s-a încheiat cu o batalie între rusii kieveni si vikingi, în care îi vedem din nou pe fiii lui Ragnar Lothbrok întorsi unul împotriva celuilalt. Astfel, Bjorn Brat-de-Fier (Alexander Ludwig) a luptat alaturi de regele Harald (Peter Franzen) împotriva propriului frate, Ivar Fara-de-Oase (Alex Høgh Andersen), care la rândul sau s-a aliat cu fortele ruse în încercarea de a obtine controlul asupra Norvegiei. Batalia s-a încheiat dramatic: Bjorn a fost lasat sa moara pe câmpul de lupta, tradat de Ivar, punând astfel în joc viitorul casei ancestrale, Kattegat.

În ultimele 10 episoade ale serialului „Vikingii”, conflictul dintre rusii kieveni si vikingi creste în intensitate, prevestind un deznodamânt cu efecte neasteptate. În timp ce se afla în Islanda, Ubbe (Jordan Patrick Smith) hotaraste sa îi îndeplineasca visul tatalui sau, Ragnar si sa navigheze cât mai spre vest, alaturi de un grup de colonisti, în cautarea Tarii de Aur. În celalalt plan, în Anglia, vikingii au stabilit asezari si au ajuns sa stapâneasca cea mai mare parte a teritoriului, cu exceptia tinutului Wessex. Regele Alfred de Wessex este singurul conducator saxon care a contestat suveranitatea vikinga, astfel ca Ivar Fara-de-Oase trebuie sa îl înfrunte pe acesta.

 

Despre HISTORY®

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute si îndragite branduri TV internationale. HISTORY® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala, ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decât fictiunea.

HISTORY® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul în care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.

HISTORY® a fost lansata în 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradusa în 37 de limbi. HISTORY® reprezinta principalul canal din portofoliul A + E Networks.

Televiziunea HISTORY® este disponibila în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom si Vodafone.

  • Author Posts
Editor-in-Chief Archaeologist Mythologica
Autor si cercetator independent, specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata, cu studii la Universitatea din Pennsylvania, Catalin ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.

Catalin Stanculescu Ph.D. is an independent researcher and historian specializing in mythology, ancient history, sacred sites, comparative religion, and ancient philosophy. Catalin is the author of numerous articles on sites like www.mythologica.ro or www.descopera.org based on mythology in romanian language.

 

(Visited 5,131 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Serialul Vikingii sezonul 7 incepe pe History pe 30 decembrie”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.