Jocurile Foamei prind viata!

30 de participanti prinsi in salbaticia siberiana. Ursi, lupi si alte pericole mortale, temperaturi de groaza si un premiu de 1.7 milioane de dolari. Un milionar rus a anuntat deschiderea Jocurilor de Iarna – un reality show demn de Jocurile Foamei. Un joc unde totul este permis.

Participantii vor trebui sa reziste in Siberia pana pe 1 aprilie 2018. Cum i-a venit cuiva o asemenea idee? De cand a vazut serialul LOST, milionarul rus Yevgeny Pyatkovsky a visat la crearea unui astfel de show. Multumita tehnologiei, astazi o poate face.

Jocurile Foamei exista!

Game2 Winter va avea 15 femei si 15 barbati aruncati pe o insula din Raul Ob din Siberia. Vor trebui sa supravietuiasca aici timp de noua luni. Dar temperaturile scad aici pana la -50 de grade Celsius. Iar insula este cunoscuta pentru marea populatie de ursi bruni.

Participantii vor fi liberi sa faca tot ce vor pentru a castiga premiul. Uniuni, lupte, viol, chiar crima. Totul este permis.

Totusi, sa nu uitam ca totul are loc pe teritoriul Rusiei. Asadar, participantii vor fi pedepsiti dupa aceste legi. Organizatorii nu vor fi responsabili pentru faptele concurentilor. Dar, daca stam sa ne gandim, unii au facut lucruri mult mai grave pentru mult mai putini bani.

Toti concurentii vor semna contracte cu niste clauze foarte clare inca de la inceputul jocului.

Si daca nu era destul de clar spre ce se indreapta acest “proiect”, toti concurentii vor fi antrenati. Si nu de oricine, chiar de trupele speciale rusesti. Anume, concurentii vor trece prin antrenamente de supravietuire chiar cu grupul operativ Spetznaz. In iulie cand vor sosi, vor trebui sa isi construiasca un adapost care sa reziste la astfel de temperaturi.

E cel mai lungi show si, totodata, unul dintre cele mai crude de pana acum.

La inceputul jocului, concurentilor li se va da oportunitatea de a alege 100 kg de echipament. Acesta poate consta in haine si mancare, unelte si altele. Cine va alege gresit va face o greseala fatala.

Intr-o miscare inspirata de Hunger Games, concurentii vor putea sa ceara anumite obiecte de la telespectatori. Acestia pot dona bani in acest sens. Apoi, obiectele vor fi trimise participantilor prin elicopter.

Ursi, lupi, frig extrem si Siberia necrutatoare

Specialistii sustin ca dincolo de temperaturi, ursii bruni sunt cunoscuti pentru atacurile lor. Iar concurentii vor avea doar un cutit pentru a se apara. Ursii alearga cu peste 60 km/h, iar cele 2000 de camere instalate in zona nu vor reusi sa surprinda orice atac. Asadar, pana la interventia elicopterelor, participantii sunt pe cont propriu.

Jocurile Iernii vor fi difuzate non-stop pe canalul ce apartine televiziunii online detinuta de milionarul rus. Veti putea privi din orice colt al lumii. Ii veti putea privi oricand cum se lupta pe viata si pe moarte.

Ca si concurenti avem cativa profesionisti. Printre ei, fosti militari, aventurieri, chiar si blonde. Echipa finala va fi aleasa de telespectatori. Singurele conditii pentru a participa este sa ai 18 ani impliniti si sa fii sanatos mintal.

Asadar, sa inceapa Jocurile! 

  • Author Posts
Editor-in-Chief Archaeologist Mythologica
Autor si cercetator independent, specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata, cu studii la Universitatea din Pennsylvania, Catalin ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.

Catalin Stanculescu Ph.D. is an independent researcher and historian specializing in mythology, ancient history, sacred sites, comparative religion, and ancient philosophy. Catalin is the author of numerous articles on sites like www.mythologica.ro or www.descopera.org based on mythology in romanian language.

 

(Visited 307 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.