Concurs de Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie

Dragilor, Mythologica implineste 5 ani chiar in Decembrie. Mai precis, fix de 1 Decembrie – Ziua nationala a Romanilor.

In ianuarie 2013 am avut prima postare aici

Mythologica a fost la lansare primul site din Romania, pe un domeniu dedicat .ro, exclusiv orientat spre mitologie, istorie, religie si stiintele adiacente.

Si, cu aceasta ocazie, vom desfasura primul mare concurs de anvergura nationala.

Va invitam sa cititi regulamentul concursului si sa participati!

 

Regulament concurs Mythologica – De 1 Decembrie implinim 5 ani!

– unul dintre primele site-uri din România dedicat popularizarii mitologiei va propune la aniversarea de 5 ani urmatoarele premii

Premiul 1: 

 • Mereu nerostita istorie a luptelor romanilor din antichitate pana in zilele noastre de Calin Rentea
 • De la Dacia antica la Marea Unire, de la Marea Unirea la Romania de azi de Lucian Boia
 • O scurta istorie ilustrata a romanilor de Neagu Djuvara

 

Premiul 2: 

 • Doamne si Domnite, Printese si Regine in Istoria Romanilor de George Marcu 
 • Istoria Romanilor sub Mihai Voda Viteazul de Nicolae Balcescu
 • Valurile, smintelile, pacatele. Psihologiile romanilor de Aurora Liiceanu

 

Premiul 3: 

 • Atlas Istoria romanilor (include CD) de Elena Oprean

 

Ce trebuie sa faci:

 • Lasa un comentariu la postarea concursului de pe Facebook [click aici] (poti sa ne lasi orice comentariu, precum un subiect de articol, ce ai vrea sa citesti sau o sugestie pentru noi)
 • Da un like la pagina https://www.facebook.com/librarie.net.

Cei 3 câstigatori vor fi selectati cu ajutorul site-ului random.org pe 5 decembrie. Se vor genera 3 numere în mod aleator (premiul 1, 2 si 3).

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa ne trimita datele corect (nume complet, adresa si numar de telefon) in maxim 7 zile de la incheierea concursului, via facebook ori la adresa catalin.stanculescu@mythologica.ro. In caz contrar, se va extrage un alt castigator.

Conditii de participare

Concursul este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Premiile sunt oferite de Librarie.net

 

Regulament concurs

1. Organizator

Concursul este organizat Si administrat de Mythologica.ro. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.

2. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a Mythologicahttps://www.facebook.com/Mythologica.ro/ Pentru a participa la acest concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.

3. Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se va desfasura în perioada 20 noiembrie – 01 decembrie. Extragerea va avea loc pe 5 decembrie, folosind site-ul random.org. Rezultatele extragerilor, împreuna cu filmarea extragerii, vor fi publicate pe pagina de Facebook.

4. Înscrierea în concurs

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:
– Sa detina un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com
– Sa aprecieze pagina Librarie.net (like la pagina www.facebook.com/librarie.net)
– Sa lase un comentariu la postarea concursului de pe pagina https://www.facebook.com/Mythologica.ro/

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbajul neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a nu valida înscrierea la concurs a utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului.

5. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Participantii trebuie sa fie rezidenti în România. Concursul este organizat si se desfasoara pe întreg teritoriul României.
Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

6. Premii

În cadrul acestui concurs, nu este posibila înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani si / sau în alte obiecte, dupa cum nu este permisa, în nicio situatie, cedarea premiului câstigat catre unul sau mai multi terti.

Câstigatorii vor fi contactati pe Facebook dupa încheierea concursului. Daca persoanele declarate câstigatoare nu confirma primirea informatiilor si nu trimit datele de contact pentru livrarea premiilor în maxim 7 zile, extragerea se va repeta, iar premiul va fi acordat unei alte persoane.

7. Protectia datelor personale

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îsi da acordul, în mod expres si neechivoc, cu privire la:
Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail precum si a datelor oferite cu acest scop.
Câstigatorii îsi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/prenume, nr. de telefon si adresa, în scopul acordarii premiilor stabilite.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Câstigatorilor si le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

8. Regulamentul concursului

Regulamentul este disponibil pe pagina Mythologica.ro. Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în masura în care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de Facebook. Modificarile intra în vigoare imediat dupa publicarea online.

9. Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook sau folosind formularul de contact de pe site: https://mythologica.ro/contact/

Concursul este promovat pe www.concursoman.ro

Mult succes!

 

 

*****

Iata castigatorii Concursului Mythologica implineste 5 ani:

 • Premiul 1 – CRISTINA DARIE
 • Premiul 2 – ALEXANDRA NITULESCU
 • Premiul 3 – LAURENTIU MARIAN

 

Sponsor oficial: librarie.net

 

 

 

 • Author Posts
Editor-in-Chief Archaeologist Mythologica
Autor si cercetator independent, specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata, cu studii la Universitatea din Pennsylvania, Catalin ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.

Catalin Stanculescu Ph.D. is an independent researcher and historian specializing in mythology, ancient history, sacred sites, comparative religion, and ancient philosophy. Catalin is the author of numerous articles on sites like www.mythologica.ro or www.descopera.org based on mythology in romanian language.

 

(Visited 1,274 times, 1 visits today)

1 thought on “Concurs de Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.