Concurs “Castiga Tronul de Fier” – Mythologica Urzeala Tronurilor

Dragilor, Mythologica a fost alaturi de voi in miraculoasa calatorie ce s-a numit Urzeala Tronurilor. Luni, 20.05.2019, urmeaza sa vedem incheierea acestei calatorii, ultimul episod al mult iubitului serial Game of Thrones HBO.

Cum suntem mari fani ai operei lui Martin ne-am gandit la un concurs special doar pentru fanii lui, ai serialului si ai canalului Mythologica.

Mythologica a fost la lansare primul site din Romania, pe un domeniu dedicat .ro, exclusiv orientat spre mitologie, istorie, religie si stiintele adiacente.

Va invitam sa cititi regulamentul concursului si sa participati!

 

Regulament concurs Mythologica – “Castiga Tronul de Fier” Urzeala Tronurilor

Cel mai mare site si canal YouTube din Romania despre mitologie va propune un concurs pentru castigarea Tronului de Fier:

Locul 1: 

  • Jocul Game of Thrones: Tronul de Fier îti deschide poarta spre atmosfera palpitanta a serialului HBO în care intriga, comploturile si tradarea sunt nelipsite. Mecanica jocului este similara cu cea a legendarului Cosmic Encounter® ceea ce garanteaza distractia celor 3-5 jucatori. Fiecare jucator controleaza una din marile Case din Westeros, trimitând în confruntari epice personaje apartinând Casei sale si implicându-le în comploturi si intrigi fara egal. Jucatorii negociaza, joaca la cacealma, însala, santajeaza si fac amenintari, folosindu-se de orice mijloace la îndemâna pentru a-si înfrânge dusmanii si pentru a revendica rasplata suprema: Tronul de Fier!

 

Locul 2: 

  • Editie exclusiva Jocul Dragonilor, 2 volume, ultima carte din celebra serie Cantec de Gheata si Foc, de George. R.R. Martin, care sta la baza serialului Urzeala Tronurilor, editura Nemira, colectia Nautilius – ultimele 1176 pagini ale celebrei serii. Pretutindeni se reaprind dispute, au loc tradari si o multime de preoti, soldati, nobili si sclavi infrunta obstacole imposibile. Capricioasa si imprevizibila, soarta invita la un dans pe viata si pe moarte.

 

Locul 3: 

  • Cartea Cavalerul celor Sapte RegateCu o suta de ani inainte de Urzeala Tronurilor, doi eroi neobisnuiti bantuiau prin Westeros…Inainte de Tyrion Lannister si Podrick Payne, au fost Dunk si Egg. Sir Duncan cel Inalt, un calaver novice, dar curajos isi intrece rivalii cel putin prin statura, daca nu prin experienta. Alaturi de el se afla varianta lui in miniatura, Egg, un baiat al carui nume adevarat (ascuns de toti cei pe care-i intalnesc) este Aegon Targaryen. Desi eroi mai neverosimili nu se gasesc in tot Westerosul, cei doi au in fata lor aventuri extraordinare, in mijlocul intrigilor regale, al raufacatorilor si al celor inebuniti dupa putere. Actiunea din cele trei nuvele care alcatuiesc Cavalerul celor Sapte Regate, adunate pentru prima oara intr-un singur volum, are loc cu un secol inainte de evenimentele din Urzeala tronurilor, in epoca in care dinastia Targaryenilor controleaza Tronul de Fier. Inca mai traiesc oameni care au vazut dragonii zburand deasupra oraselor distruse. Iar Westerosul e plin de comploturi regale, rivalitati, dar si de eroi.

 

Ce trebuie sa faci:

Cei 3 câstigatori vor fi selectati cu ajutorul site-ului random.org pe 27 mai 2019. Se vor genera 3 numere în mod aleator (premiul 1, 2 si 3).

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa ne trimita datele corect (nume complet, adresa si numar de telefon) in maxim 7 zile de la incheierea concursului, via facebook ori la adresa catalin.stanculescu@mythologica.ro. In caz contrar, se va extrage un alt castigator.

Conditii de participare

Concursul este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania. Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Premiile sunt oferite de Librarie.net

 

Regulament concurs

1. Organizator

Concursul este organizat Si administrat de Mythologica.ro. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.

2. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a Mythologicahttps://www.facebook.com/Mythologica.ro/ Pentru a participa la acest concurs este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.

3. Perioada de desfasurare a concursului

Concursul se va desfasura în perioada 18-27 mai 2019. Extragerea va avea loc pe 27 mai 2019, folosind site-ul random.org. Rezultatele extragerilor, împreuna cu filmarea extragerii, vor fi publicate pe pagina de Facebook si pe canalul YouTube.

4. Înscrierea în concurs

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta, limbajul neadecvat sau apartenente politice etc. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a nu valida înscrierea la concurs a utilizatorilor care nu respecta cerintele concursului.

5. Dreptul de participare

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Participantii trebuie sa fie rezidenti în România. Concursul este organizat si se desfasoara pe întreg teritoriul României.
Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

6. Premii

În cadrul acestui concurs, nu este posibila înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani si / sau în alte obiecte, dupa cum nu este permisa, în nicio situatie, cedarea premiului câstigat catre unul sau mai multi terti.

Câstigatorii vor fi contactati pe Facebook dupa încheierea concursului. Daca persoanele declarate câstigatoare nu confirma primirea informatiilor si nu trimit datele de contact pentru livrarea premiilor în maxim 7 zile, extragerea se va repeta, iar premiul va fi acordat unei alte persoane.

7. Protectia datelor personale

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îsi da acordul, în mod expres si neechivoc, cu privire la:
Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail precum si a datelor oferite cu acest scop.
Câstigatorii îsi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/prenume, nr. de telefon si adresa, în scopul acordarii premiilor stabilite.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Câstigatorilor si le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

8. Regulamentul concursului

Regulamentul este disponibil pe pagina Mythologica.ro. Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în masura în care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de Facebook. Modificarile intra în vigoare imediat dupa publicarea online.

9. Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti pe pagina de Facebook sau folosind formularul de contact de pe site: https://mythologica.ro/contact/

Concursul este promovat pe www.concursoman.ro

Mult succes!

 

 

Sponsor oficial: librarie.n

 

======================

Update:

Castigatorii concursului:

Premiul 3: Stoica Andreea, cartea Cavalerul celor Sapte Regate

Premiul 2: Erika Bang, cartile Dansul Dragonilor

Premiul 1: Isabela Suhan, Jocul Game of Thrones

 

  • Author Posts
Editor-in-Chief Archaeologist Mythologica
Autor si cercetator independent, specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata, cu studii la Universitatea din Pennsylvania, Catalin ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.

Catalin Stanculescu Ph.D. is an independent researcher and historian specializing in mythology, ancient history, sacred sites, comparative religion, and ancient philosophy. Catalin is the author of numerous articles on sites like www.mythologica.ro or www.descopera.org based on mythology in romanian language.

 

(Visited 1,805 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Concurs “Castiga Tronul de Fier” – Mythologica Urzeala Tronurilor”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.