Despre noi

Bine ati venit la Mythologica, o pagina unde mitologia intalneste istoria. Urmariti articolele si refaceti calatoria omenirii. Descoperiti secretele samanilor din epoca de piatra, eroi legendari si evenimentele apocaliptice ce au format civilizatiile.

Speram sa va aratam adevarul din spatele miturilor. Folosind arheologia, psihologia, studiile geneticii, lingvistica si istoria religiilor comparate vom redefini si intelege trecutul.

Fiti martori la inaltarea ingerilor, la luptele cu serpii de mare, furtul cunostintelor sacre si caderea zeilor.

Suntem o sursa de cunoastere mereu in cautarea unui asteroid, a unei planete noi, a unei plante nemuritoare, a unui zeu pierdut, unei cetati ingropate, a unui mister nerevelat.

Suntem curiozitatea fiecaruia si acel Indiana Jones ascuns in fiecare dintre noi.

 

Cultura, Educatie, Cunoastere, Stiinta prin MITOLOGIE

Explorati cu noi minunile mitologiei, descoperiti o bogata mostenire de legende epice, artefacte atotputernice, fiinte divine si abilitati supranaturale.

 

Misiune

Mythologica s-a lansat ca idee in anul 2000, la inceput de mileniu si cu o noua apocalipsa pe cap. Ideea s-a transformat in actiunea. Actiunea in mit. Cu trecerea timpului, poate vom deveni legende. Si, incet-incet, ne vom aminti ca trebuie sa actionam ca sa nu ne uitam trecutul.

Ne dorim sa incercam sa aducem noua generatie in fata, sa ii invatam sa se educe singuri, sa aleaga ce e potrivit, sa faca distinctia dintre bine si rau.
Moralitatea sociala este crezul nostru.

www.Mythologica.ro este locul virtual in care se intalnesc acele lucruri, idei, vise pe care le pretuim atat de mult, fara care nu am putea trai, fara care nu ne-am putea aprecia trecutul si nici intelege viitorul.

 

Echipa MYTHOLOGICA


Catalin Stanculescu

Administrator

Editor-sef

Domenii: Culura, Demistificari, Mitologie, Religii si credinte, Istorie
Oras: Craiova

Vezi articolele autorului


Au mai colaborat

Roxana Iorgulescu

Andrei Buga

Monica Diana Anghel

Lavinia Calin

Marius Ignatescu


Intra in echipa MYTHOLOGICA!

Daca vrei si tu sa faci parte din echipa noastra, acceseaza link-ul de mai jos:

 

Concurs Mythologica

  • Author Posts
Editor-in-Chief Archaeologist Mythologica
Autor si cercetator independent, specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata, cu studii la Universitatea din Pennsylvania, Catalin ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.

Catalin Stanculescu Ph.D. is an independent researcher and historian specializing in mythology, ancient history, sacred sites, comparative religion, and ancient philosophy. Catalin is the author of numerous articles on sites like www.mythologica.ro or www.descopera.org based on mythology in romanian language.

 

(Visited 1,436 times, 1 visits today)