Assassin’s Creed vine la Netflix. Netflix produce un nou serial TV bazat pe franciza de succes a jocurilor video Ubisoft, Assassin’s Creed. Iata tot ce a fost dezvaluit pâna acum.

Assassin’s Creed ajunge pe platformele de streaming, însa nu vorbim aici de cele dedicate jocurilor,  ci de cele dedicate filmelor si serialelor – mai exact, Netflix.

Ubisoft si Netflix au ajuns la un acord pentru realizarea mai multor seriale din universul Assassin’s Creed – cel mai important dintre acestea fiind unul live-action, însa vor aparea si seriale animate. Netflix cauta un nume pentru realizarea serialului, acesta urmând a fi ajutat de Jason Altman si Danielle Kreinik, de la Ubisoft Film&Television, care vor fi producatori executivi.

„De mai bine de 10 ani, milioane de fani din întreaga lume au ajutat Assassin’s Creed sa devina o franciza legendara” spune Altman, care anunta ca este încântat sa creeze un serial dupa seria de jocuri pentru Netflix si sa dezvolte urmatoarea saga din universul Assassin’s Creed.

Pâna la aparitia serialului, iubitorii francizei se vor putea bucura de un nou titlu din serie, Assassin’s Creed Valhalla, care va aparea pe 10 noiembrie pe Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 si PC. Doua zile mai târziu, jocul va fi disponibil si pe PlayStation 5.

 

Assassin’s Creed vine iar pe Netflix

De fapt Assassin’s Creed a debutat pe marile ecrane in 2016 cand s-a lansat filmul Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed vine pe Netflix si iata tot ce trebuie sa stiti despre noua serie TV, inclusiv când ar putea fi lansata si care ar putea fi povestea ei. Populara franciza de jocuri video Ubisoft se bazeaza pe conceptul oamenilor de stiinta din epoca moderna care utilizeaza o masina pentru a determina oamenii sa retraiasca amintirile stramosilor lor. Folosind aceasta metoda, seria este capabila sa exploreze istoria unei organizatii care a trait mereu in umbra. Numita Fratia Asasinilor, aceasta organizatie secreta a luptat sute de ani împotriva celor mai vechi dusmani ai lor, Templierii.

De obicei, fiecare joc din serie îi duce pe jucatori într-o perioada de timp diferita, ceea ce înseamna ca protagonistul este de obicei un personaj complet nou cu fiecare episod. Pâna în prezent, seria a vizitat Anglia victoriana, Renasterea italiana, Egiptul antic, Revolutia franceza, Grecia antica si alte câteva perioade din istoria omenirii.

Show-ul va fi primul dintre mai multe serii noi, a anuntat Netflix, întrucât acordul dintre platforma de streaming si Ubisoft va explora povestile din spatele jocului video adaptandu-le la seriale, animatie si animeuri.

Spectacolul live-action este înca în faza incipienta si are nevoie de un regizor. De asemenea, nu este clar când va avea loc sau despre ce va fi vorba; franciza este cunoscuta pentru combinarea perioadelor istorice cu naratiunile moderne si a abordat totul, de la cruciade la vikingi.

„Din lumile sale istorice uluitoare si atractia globala masiva ca una dintre cele mai bine vândute francize de jocuri video din toate timpurile, ne-am angajat sa cream cu atentie divertisment epic si palpitant pe baza acestui IP distinct si sa oferim o scufundare mai profunda pentru fani si membrii nostri din lumea sa se bucure ”, a declarat vicepresedintele serialului original Netflix, Peter Friedlander, într-o declaratie pregatita.

Netflix a gasit deja succes într-o adaptare live a unei alte serii de jocuri îndragite, The Witcher, cu Henry Cavill. Dupa primul sezon, Netflix a anuntat un alt serial în sase parti legata. Dupa Castlevania, serviciul de streaming a dezvaluit, de asemenea, si un show legat de Resident Evil la începutul acestui an.

 

Ubisoft + Netflix = LOVE

În ceea ce priveste Ubisoft, nu este prima data când dezvoltatorul îsi aduce lumea sci-fi pe ecran. În 2016, o adaptare a filmului cu Michael Fassbender a fost lansata cu un raspuns critic negativ

Din pacate, nu a fost un succes la box-office si continuarile planificate ale lui Assassin’s Creed au fost anulate în mod surprinzator. Cu toate acestea, fanii seriei de jocuri video vor avea în curând sansa de a vedea aceste concepte revizuite la TV.

 

Cand se va lansa noul film seral Assassin’s Creed pe Netflix?

Desigur, este prea devreme sa ne asteptam la o data de lansare, dar atâta timp cât Netflix face ca Assassin’s Creed sa prezinte o prioritate si dezvoltarea sa progreseze fara probleme, este posibil ca acesta sa fie lansat cândva la sfârsitul anului 2021, dar 2022 se simte mult mai probabil. Pana atunci ne putem juca noul joc Assassin’s Creed Valhalla lansat pe 10 noiembrie 2020.

Înca nu se stie ce va oferi povestea sau ce perioada de timp va fi aleasa ca decor, desi este sigur ca va implica cumva o batalie între Fratia Asasinilor si templierii. Seria Netflix ar putea face asa cum a facut filmul si ar putea crea o poveste originala bazata pe lumea Assassin’s Creed sau s-ar putea concentra pe un protagonist stabilit al Assassin’s Creed, precum Ezio Auditore da Firenze, Altair sau Edward Kenway.

Detaliile despre cine va interpreta personajele principale din Assassin’s Creed de la Netflix sunt stiri pe care spectatorii le pot astepta în lunile urmatoare. O posibilitate cu privire la planurile spectacolului pentru distributie este ca aceasta s-ar putea schimba drastic pentru fiecare sezon, desi ramâne de vazut daca asa este cazul. Ar putea urma formula jocurilor si fiecare sezon ar putea fi stabilit într-o perioada de timp diferita, cu personaje diferite.

 

 

 

Author Details
Autor si cercetator independent specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata cu studii la Universitatea din Pennsylvania, ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.
(Visited 252 times, 1 visits today)