Lumea incepe acum!

Lansarea oficiala a site-ului Mythologica.ro

Lansarea oficiala a site-ului Mythologica.ro

Bine ati venit la Mythologica, o pagina unde istoria intalneste mitologia. Urmariti articolele si refaceti calatoria omenirii. Descoperiti secretele samanilor din epoca de piatra, eroi legendari si evenimentele apocaliptice ce au format civilizatiile.

Speram sa va aratam adevarul din spatele miturilor. Folosind arheologia, psihologia, studiile geneticii, lingvistica si istoria religiilor comparate vom redefini si intelege trecutul.

Fiti martori la inaltarea ingerilor, la luptele cu serpii de mare, furtul cunostintelor sacre si caderea zeilor.

Suntem o sursa de cunoastere mereu in cautarea unui asteroid, a unei planete noi, a unei plante nemuritoare, a unui zeu pierdut, unei cetati ingropate, a unui mister nerevelat.

Suntem curiozitatea fiecaruia si setea de cunoastere.

 

Cultura, Educatie, Cunoastere, Stiinta prin MITOLOGIE

Explorati cu noi minunile mitologiei, descoperiti o bogata mostenre de legende epice, artefacte atotputernice, fiinte divine si abilitati supranaturale

www.Mythologica.ro este locul virtual in care se intalnesc acele lucruri, idei, vise pe care le pretuim atat de mult, fara care nu am putea trai, fara care nu ne-am putea aprecia trecutul si nici intelege viitorul.

Mythologica.ro este un portal educational despre mitologie, cultura si istorie.

Mythologica.ro este un portal educational dedicat si rezervat cunoasterii si descoperirii acelui “”intuneric”” despre care ne vorbea Blaga. Pentru ca fara intuneric n-am reusi sa invatam si sa apreciem lumina.

Motto-ul nostru este “Simbolism prin miturile si legendele umanitatii” pentru ca multi devin ignoranti atunci cand se deschid in fata lor usi de mult ferecate.

Aici incercam sa gasim un raspuns intre stiinta si religie, intre tehnologie si supranatural, incercand sa impacam lumina si intunericul in ceea ce au fost la origini.

Author Details
Autor si cercetator independent specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata cu studii la Universitatea din Pennsylvania, ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.
(Visited 175 times, 1 visits today)