Cel mai important lucru pe care il putem face in zilele noastre este sa daruim. Oricat, oricand, oriunde. Neconditionat.

Un gest frumos, o vorba buna spusa unui trecator, o privire ingaduitoare, o mana de ajutor unui om mai putin fericit si norocos ca voi.

Generozitatea, mila si bunavointa au devenit ceva demodat!

Haideti sa dam ceva inapoi comunitatii noastre, oamenilor care ne-au crescut, celor de langa noi. Nu conteaza cine sunt si de unde provin, culoarea pielii, orientarea sexuala sau cultul religios.

 

Campanii sustinute de Mythologica

 

Campania “Ajuta un copil sa creasca”: Asociatia People in Need pentru probleme neurologice

Pe www.mythologica.ro intra zilnic 2.000 utilizatori unici. Daca 10% din ei ar contribui in sustinerea acestor cauze, problema ar fi rezolvata.

Asociatia PEOPLE IN NEED: sustine un copil cu probleme neurologice al carui tratament de specialitate costa peste 1.000 euro/luna.

CIF 30022078

Cont bancar: IBAN RO32 BTRL 0170 1205 2375 99XX

Contact: 0727 787 662

e-mail: catalin.stanculescul@gmail.com

 

 

 

Programul “Dati-le voi sa manance!” colecta permanenta de alimente neperisabile

Si, surprinzator, in lumea asta, in tara noastra, chiar langa noi, exista copii care nu au mancare! Daca guvernantii ne spun ca toti copiii sunt viitorul tarii, sunt curios unde este grija lor pentru acest viitor!

Biserica Oota din Craiova strange alimente neperisabile pentru familiile aflate in dificultate. Programul se desfasoara tot timpul anului. Nu conteaza daca e Pastele sau Craciunul, daca vrei sa faci o fapta buna, te invitam!

Adresa: Strada General Dragalina, nr. 115, langa Liceul Traian Vuia

Contact: 0757 155 196

 

 

 

Sustinut de Mythologica

 

 

(Visited 1,185 times, 1 visits today)