China construieste cel mai mare oras din lume: va avea 42 de milioane de locuitori!

 

Chinezi au pus la cale un plan ambitios de a realiza cea mai mare metropola din lume prin fuziunea a noua orase din sudul tarii. Noul mega-oras va avea aproape de doua ori mai multi locuitori decat Romania

Orasul va avea o suprafata de peste 40.000 km patrati. Regiunea sudica va cuprinde si o zecime din concentratia industriala a Chinei.

In urmatorii sase ani, retelele de transport, energie, apa si de comunicatie din cele noua orase vor fi conectate, costurile ajungand la peste 190 de miliarde de lire sterline. De asemenea, o linie de cale ferata va conecta regiunea cu Hong Kong.

“Ideea este ca atunci cand orasele vor fi fuzionate, locuitorii sa poata circula liberi si a poata profita de orice serviciu“, a declarat consultantul senior al proiectului, Ma Xiangming.Cu toate acestea, nu se stie inca numele regiunii.

Author Details
Autor si cercetator independent specializat in istoria religiilor, mitologie, istorie antica si religie comparata cu studii la Universitatea din Pennsylvania, ne arata calatoria rasei umane si cum sa intelegem mitologia prin ochii stramosilor nostri.
(Visited 260 times, 1 visits today)